Categorii produse

SOLUTIE DE CURATAT SUPRAFETE DIN PLASTIC EXTERIOR SONAX 1L

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Sonax
Cod produs : so210300

70 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE DE CURATAT SUPRAFETE DIN PLASTIC EXTERIOR SONAX 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Solutie de curatat suprafete plastice de pe exteriorul masinii, 1l

Descriere produs: 
Pentru intretinerea partilor plastice de pe exteriorul masinii.
Asigura un luciu nou barilor si elementelor plastice, revigorand culoarea lor.
Izoleaza porii suprafetelor tratate si asigura o protectie remarcabila pentru o perioada de mai multe spalari.

Mod de utilizare:
-spalati masina si lasati sa se usuce
-desfaceti capacul produsului
-aplicati din produs cateva picaturi pe o carpa moale sau un burete si stergeti suprafata tratata.   Aplicati straturi subtiri.
-nu aplicati pe suprafete umede
-aplicati straturi subtiri, fiindca aplicarea straturilor groase poate provoca o atractie sporita de prafuri.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Exterior
Tip produs Solutie
Cantitate (ml) 1000

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.