Categorii produse

SOLUTIE INTRETINERE TAPITERIE PIELE MOTIP 600ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Motip
Cod produs : 382463

30 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE INTRETINERE TAPITERIE PIELE MOTIP 600ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Produs pentru intretinerea, curatarea si protectia tapiteriei din piele si semi-piele.
Reduce aderenta prafului si mizeriei pe suprafetele tratate.

Mod de utilizare:
Aersolul trebuie sa aiba temperatura camerei.
Temperatura de aplicare trebuie sa fie cuprinsa intre +5° si +30°C.
Agitati bine aerosolul inainte de utilizare. Inainte de utilizare, testati compatibilitatea suprafetei.
Suprafata trebuie sa fie uscata. Pulverizati in mod egal pe suprafata ce urmeaza a fi tratata si lasati sa actioneze timp de cateva minute.
Lustruiti cu o laveta uscata si fina.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.