Categorii produse

SOLUTIE PENTRU DEZGHETAREA GEAMURILOR SONAX 750 ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Sonax
Cod produs : so331441

27 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE PENTRU DEZGHETAREA GEAMURILOR SONAX 750 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Dezgheata geamurile inghetate in cateva secunde si previne reinghetarea acestora asigurand o vizibilitate clara.

Mod de utilizare

Intoarceti duza pulverizatorului sau in cazul aerosolului apasati pulverizatorul Aplicati uniform pe sticla de geam si lasati sa actioneze cateva secunde
In cazul bucatilor mai mari de gheata se curata cu ajutorul unei raclete
Porniti stergatoarele si aplicati o cantitate din solutie pentru a inlatura rezidurile

Compozitie chimica

Amestec de alcool glicol si agenti cu activitate de suprafata.

Date tehnice
Cantitate: 750ml
Aspect: aerosol sau solutie Densitate: 0 83 g/ml
Vascozitate: 9 8-10 (Ford cup 4mm)

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.