Categorii produse

SOLUTIE PENTRU DEZGHETAT YALE SONAX 50 ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Sonax
Cod produs : so331541

12 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE PENTRU DEZGHETAT YALE SONAX 50 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Dezgheata butucurile si yala, previne inghetarea  acestora. Are proprietati remarcabile de a dezgheta, de a unge si  de a intretine.

Mod de utilizare:
Se aplica pe butucul inghetat si se lasa sa actioneze.

Compozitia chimica: amestec de alcool, uleiuri minerale si aditivi.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Interior vehicul
Tip produs Solutie curatare
Cantitate (buc) 1
Cantitate (ml) 50

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.