Categorii produse

SOLUTIE PENTRU INTRETINEREA CAUCIUCULUI SI A PLASTICULUI MOTIP 600 ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Motip
Cod produs : 382464

30 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE PENTRU INTRETINEREA CAUCIUCULUI SI A PLASTICULUI MOTIP 600 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Solutie pentru intretinerea cauciucului si a plasticului. Reface si intensifica culoarea partilor din plastic si din cauciuc de la autovehicule.

Previne inghetarea, uscarea si deteriorarea garniturilor din cauciuc din cauza vremii si intemperiilor. Indeparteaza reziduurile de polish de pe caroserie. Are pH neutru.

Mod de utilizare:
Aersolul trebuie sa aiba temperatura camerei.
Temperatura de aplicare trebuie sa fie cuprinsa intre +5° si +30°C.

Agitati bine aerosolul inainte de utilizare. Suprafata trebuie sa fie curata si uscata. Aplicati solutia intr-un strat subtire si egal si lustruiti cu o laveta fina.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.