Categorii produse

SOLUTIE PROTECTIE PLOAIE LIQUI MOLY 125ML

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Liqui moly
Cod produs : 1590

25 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SOLUTIE PROTECTIE PLOAIE LIQUI MOLY 125ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Solutia se aplica pe parbrize auto si viziere-casti. Stropii de ploaie se scurg repede, oferind o mai mare vizibilitate si mai multa siguranta. Pentru indepartarea mai usoara a insectelor, a ghetii si zapezii.

Proprietati:

-          ofera vizibilitate mai mare

-          mareste siguranta in conducere


Caracteristici tehnice:

Baza                            : combinatie de substante active cu rol de protectie impotriva stropilor

Culoare                        : incolora

Forma                          : lichida

Densitate                     : 0,78 g/cm⊃3;                 DIN 51757

Vascozitate la + 40 ºC: < 7>

Punct de aprindere      :12ºC                           DIN ISO 2592

Solubilitate                  : solubila in apa

 

Domeniul de utilizare:

Pentru parbrize auto si viziere-casti

Mod de utilizare:

Se curata parbrizul (viziera), se lasa sa se usuce, se apoi aplica solutia uniform prin intermediul unei lavete curate, apasand usor si cu miscari circulare. Se lasa sa actioneze 10 minute. Se lustruieste cu o laveta curata pana cand parbrizul devine curat. Se recomanda folosirea lunara.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.