Categorii produse

SPRAY DEGRIPANT WURTH PENTRU SURUBURI ROST OFF 300 ML

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Wurth
Cod produs : 00890200

14 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SPRAY DEGRIPANT WURTH PENTRU SURUBURI ROST OFF 300 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

DEGRIPANT FOARTE FICIENT CE CONTINE UN COMPUS ORGANIC PE BAZA DE MOLIBDEN.

Spray Degripant Wurth 300ml

Degripant foarte eficient ce contine un compus organic pe baza de Molibden.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Spray
Sport Ciclism
Utilizat pentru Bicicleta
Cantitate 300 ml
Numar bucati/set 1

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.