Categorii produse

SPRAY GRUND GRI DUPLI COLOR CARS 600 ML

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Dupli color
Cod produs : 311001

29 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SPRAY GRUND GRI DUPLI COLOR CARS 600 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Grund anticoroziv ce ofera un strat de baza optim pentru o vopsire de lunga durata. Previne formarea ruginii si acopera zgarieturile superficiale. Ofera un strat de baza optim pentru o vopsire de lunga durata cu diferite tipuri de vopsele inclusiv metalizate.

Timp de uscare: la 20 grade C si umiditate relativa a aerului de 50 %: neaderent la praf: dupa aproximativ 15 min, neaderent la atingere: dupa aproximativ  30 min, poate fi smirgheluit: dupa 2-4 ore.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Vopsea spray
Cantitate 600 ml
Culoare Gri

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.