Categorii produse

SPRAY PENTRU DEZGHETAREA GEAMURILOR SONAX

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Sonax
Cod produs : so331200

17 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SPRAY PENTRU DEZGHETAREA GEAMURILOR SONAX veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

• Dizolva sigur si rapid gheata de pe orice parbriz la temperaturi de pana la -50 grade C.
• Impiedica reinghetarea.
• Confera o vedere clara si implicit un plus de siguranta.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Exterior vehicul
Tip produs Spray

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.