Categorii produse

SPRAY VOPSEA PENTRU JANTE DUPLI-COLOR CARS 600 ML ARGINTIU

Din totalul de review-uri (0)
Distribuitor : Dupli color
Cod produs : 312001

30 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SPRAY VOPSEA PENTRU JANTE DUPLI-COLOR CARS 600 ML ARGINTIU veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Vopsea spray auto de inalta calitate pe baza de rasini sintetice (NITRO).
Uscare rapida, aderenta excelenta si rezistenta la intemperii.
Recomandat pentru vopsiri partiale si decorative ale autovehiculelor.

• Uscare rapida
• Aderenta excelenta si rezistenta la intemperii
• Putere mare de acoperire
• Poate fi protejat cu lac sintetic sau nitro
• A nu se proteja cu lac acrilic
• Nu contine CFC si nici metale grele (plumb, cadmiu)
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Vopsea spray
Cantitate 600 ml
Culoare Argintiu

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.