Categorii produse

SPUMA ACTIVA PENTRU CURATAT GEAMURI WURTH 500 ML

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Wurth
Cod produs : 0089025

18 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SPUMA ACTIVA PENTRU CURATAT GEAMURI WURTH 500 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Curatitor pentru geamuri. Spuma activa pentru curatarea sticlei si altor suprafete netede. Nu se scurge de pe suprafetele verticale. La pulverizarea spumei substanta activa concentrata ajunge direct pe suprafata de curatat. Putere foarte mare de curatare, nu ataca vopseaua, cauciucul si materialele plastice. Nu contine silicon si aox. Indeparteaza insectele lipite, praful, depunerile de nicotina, grasime, silicon de pe suprafetele din sticla,geamuri, oglinzi suprafete lacuite. Pentru o spumare optima doza se agita bine inainte de utilizare. Recomandare: a nu se folosi pe suprafete incinse sau in plin soare, nu este recomandata pentru geamuri din policarbonat.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.