Categorii produse

SPUMA ACTIVA PENTRU CURATAT INTERIOR VEHICUL WURTH 500 ML

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Wurth
Cod produs : 00893033

29 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati SPUMA ACTIVA PENTRU CURATAT INTERIOR VEHICUL WURTH 500 ML veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Spuma activa pentru curatarea habitaclului. Indeparteaza depunerile de nicotina, murdarie sau praf de pe orice suprafata din plastic sau lacuita,geamuri sau tapiterie. Curatare completa intr-o singura operatie. Nu se scurge de pe suprafetele verticale, indeparteaza murdaria datorita proprietatilor de curatitor activ. Nu necesita clatirea suprafetei. Este o spuma alba cu miros placut de piersica care inlatura mirosul de nicotina din interiorul autoturismului si improspateaza aerul din habitaclu. Nu contine silicon. Se agita doza si se pulverizeaza uniform de la 20-30 cm distanta. Se asteapta cateva minute pentru ca spuma sa actioneze, se sterge si se lustruieste cu o carpa uscata si curate. Atentie! La curatarea tapiteriei se va incerca mai intai rezistenta culorilor intr-un loc mai putin vizibil. Domenii de utilizare: bord, usi,geamuri, oglinzi, tapiterie.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.