Categorii produse

Nota: Imaginea este cu titlu informativ

TAMPON CAUCIUC SUSPENSIE FEBI BILSTEIN 5228

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : FEBI BILSTEIN
Cod produs : 5228

48.00 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati TAMPON CAUCIUC SUSPENSIE FEBI BILSTEIN 5228 veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Atribut Valoare
Lungime [mm] 130
Lungime [mm] 120
Diametru interior [mm] 23
Diametru exterior [mm] 66
Partea de montare punte fata
Partea de montare puntea spate
Greutate (în kg) 0,42
Cod OEM Masina Descriere
309 320 01 77 MERCEDES-BENZ
A309 320 01 77 MERCEDES-BENZ
Cod OEM Masina Descriere
309 320 01 77 MERCEDES-BENZ
A309 320 01 77 MERCEDES-BENZ
Producator Model Motorizare Carburant Cilindri Tip constructie Constructie de la Constructie pana la

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.