Categorii produse

TEROSON SB S3000 - ANTIFON NEGRU SINTETIC ANTI CRIBLURA PENTRU PRAGURI 1 LITRU

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Teroson
Cod produs : 767199

94 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati TEROSON SB S3000 - ANTIFON NEGRU SINTETIC ANTI CRIBLURA PENTRU PRAGURI 1 LITRU veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Antifonul anti-criblura Teroson SB 3000 (cunoscut si ca Terotex Super 3000) ofera o protectie excelenta partilor vizibile ale masinii. De culoare neagra, antifonul isi pastreaza forma obisnuita la aplicare si este si supravopsibil. Este indicat si la reproducerea diferitelor tipuri de texturi OEM pe barele de protectie, praguri si panouri laterale. Produs pe baza de solvent ce poate fi folosit pe otel brut, aluminiu brut, metal zincat, metal cu electroacoperire, vopsea, PP/EPDM (grunduit) si grund vopsea. Produsul este specificat OEM. Recomandari: Se aplica cu Pistol Pneumatic Teroson UBC (cu sau fara recipient).

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.