Categorii produse

ULEI CUTIE AUTOMATA BMW M1375.4 20L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Bmw
Cod produs : 83220142516

1746 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI CUTIE AUTOMATA BMW M1375.4 20L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Este un ulei din noua generatie de uleiuri de inalta performanta, cu viscozitate redusa, pentru transmisii automate. Uleiul are la baza o tehnologie de sinteza si aditivi moderni de inalta performanta. Datorita stabilitatii deosebite la imbatranire si la oxidare, cat si a indicelui de vascozitate foarte ridicat, schimbarea vitezelor este optima in orice conditii de functionare.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.