Categorii produse

ULEI CUTIE MANUALA WOLF GUARDTECH GL 4 80W 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Wolf
Cod produs : 8303104

21 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI CUTIE MANUALA WOLF GUARDTECH GL 4 80W 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Acesta este un ulei pentru transmisii mecanice cu „presiune extremă" moderată și este conceput special pentru evitarea coroziunii pieselor din aliaje de cupru.
Este recomandat pentru lubrifierea cutiilor de viteze cu pinioane sincronizate, a casetelor de transfer, a comenzilor de direcție manuală și a majorității punților spate (pentru anumite punți spate trebuie folosit un ulei GL5).

NIVEL DE SPECIFICAŢII

  • API: GL-4
  • MIL: MIL-L-2105

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.