Categorii produse

ULEI CUTIE TRANSFER BMW TF 0870 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Bmw
Cod produs : 83222409710

149 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI CUTIE TRANSFER BMW TF 0870 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

BMW tf0870 este un fluid sintetic pentru utilizarea in cele mai noi si moderne cutii electronice de control al transferului. Asigura transmisia optima a puterii.

A fost dezvoltat pentru a fi folosit in caz de transfer active (Active Transfer Case). Asigura stabilitatea vascozitatii chiar in conditii dificile de functionare.Un ulei special BMW xDrive, pentru cutii de transfer la X5 si X3.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.