Categorii produse

ULEI CUTIE VITEZE ENEOS SUPER MULTI GEAR 80W90 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.smg80w90/1

25 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI CUTIE VITEZE ENEOS SUPER MULTI GEAR 80W90 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei mineral de transmisie cu oxidare superioară și stabilitate termică, rezistență excelentă la uzură și coroziune.
Nivelul de performanță: API GL-5, MIL-L-2105-D, Mack GO-G, ZF TE-ML 05A, 12A, MAN 342 N / MAN 342 tip M-1.

Descrierea produsului:
Ulei de transmisie mineral format folosind cea mai recentă tehnologie de sulf-fosfor. Această tehnologie de aditiv asigură o protecție excelentă a angrenajului împotriva contactului metal-metal în cele mai severe condiții, chiar și sub sarcini de șoc. Conține aditivi speciali pentru a demonstra o oxidare superioară și stabilitate termică și are o bună rezistență împotriva spumei. Chiar și la temperaturi mai înalte, o peliculă eficientă de lubrifiere asigură o lubrifiere adecvată pentru a preveni coroziunea și uzura. Poate fi aplicat în condiții reci. Acest ulei este recomandat pentru utilizarea în diferențiale de tip fusiformă, înclinare spirală și hipoidală (reducție unică sau dublă) și în divizoare de putere.
Categorie: Ulei de transmisie

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.