Categorii produse

ULEI CUTIE VITEZE TOTAL FLUIDE ATX 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Total
Cod produs : 166220

24 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI CUTIE VITEZE TOTAL FLUIDE ATX 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Recomandat transmisiilor automate sau semiautomate, convertizoarelor de cuplu si sistemelor de directie asistata ce solicita norma ATF GM DEXRON IID si echipeaza vehiculele de pasageri, utilitarele si industriale.

BMW 23-3.0 si 24-3.0

FORD MERCON No M900115

DEXRON IID: fosta No D-21647

MAN 339 Tip Z-1 si V-1(exceptie MAN 339 Tip D)

MB 236.6

VOITH H 55.633535

PSA

ZF TE-ML 03D, 04D, 09, 11A, 14A, 17C

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.