Categorii produse

ULEI HIDRAULIC RAVENOL CLP 150 20L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Ravenol
Cod produs : 1332108-020

410 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI HIDRAULIC RAVENOL CLP 150 20L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

 

RAVENOL  Getriebeoel CLP 150 este un ulei de cutie de inalta calitate, pe baze minerale, ce contine aditivi pentru rezistenta la presiune extrema fara plumb. Combinatia de substante active ofera o capacitate de incarcare stabila la presiune ridicata. RAVENOL  Getriebeoel CLP 150 are un punct de curgere scazut si, prin urmare, un comportament bun la rece.

 

Aplicatii:

RAVENOL  Getriebeoel CLP 150 poate fi folosit ca lubrifiant in aproape toate angrenajele industriale datorita caracteristicilor sale bune la stres sau la impact.

 

Specificatii:

DIN 51 517 Teil 3, FZG 12, US Steel 224

 

 

 

 

Caracteristici : RAVENOL  Getriebeoel CLP 150 ofera:

  • Capacitate de incarcare stabila la presiune ridicata
  • Rezistent la temperaturi ridicate
  • Efect de impiedicare a formarii ruginei si coroziunii
  • Protectie anti-uzura
  • Caracteristici foarte bune anti-spumare
  • Punct de curgere scazut
  • Comportament foarte bun la rece

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.