Categorii produse

ULEI MOTOR BARCA ENEOS OUTBOARD PLUS 4T 10W30 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.obp10w30/1

27 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR BARCA ENEOS OUTBOARD PLUS 4T 10W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei ultra-performant de generaţie nouă pentru motoare de barcă în 4 timpi. Formula modificată asigură protecţie excepţională în momentul critic al pornirii la rece, acest ulei oferă protecţie maximă şi în condiţiile de solicitare extremă impuse de funcţionarea prelungită a acestor motoare în 4 timpi. Pachetul de aditivare selectat special previne coroziunea, luciul în cilindru şi uzura pentru a oferi motorului ciclu de viaţă prelungit. Prezintă calităţi anti-spumare excepţionale în condiţii de funcţionare la turaţii mari şi lubrifiere superioară chiar şi atunci când potenţialul de diluţie al carburantului este mai ridicat, cum ar fi funcţionarea în apă rece sau funcţionarea la viteză scăzută. Oferă lubrifiere excelentă în orice condiţii climatice.

Specificaţii şi certificări: API: SJ

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.