Categorii produse

ULEI MOTOR CAMIOANE ENEOS PREMIUM MULTI 15W40 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.pm15w40/1

22 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR CAMIOANE ENEOS PREMIUM MULTI 15W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Uleiul de motor robust, dezvoltat în conformitate cu cele mai recente standarde privind consumul de ulei și emisiile de gaze de eșapament pentru aplicațiile de flotă mixtă.
Nivelul de performanță: API / CI-4 plus / CI-4 / SL, ACEA A3 / B4 și E7 (08), Global DHD-1, DLD-1 și DLD-3, VW 500.00 / 505.00, Mercedes Benz MB 228.3, 228.1 , 229.1, Volvo VDS-2 / VDS-3, MAN 3275 și 271, Iveco Long Drain, Jaso DH-1, Allison C-4, MTU Tip 2, DDC Oil Category 2, Cummins 20.071 / 2 / 6/7/8 , Renault RD, RLD, VI RLD-2, ZF TE-ML 02C / 03A / 04B / 04C / 07C, Mack EO / M PLUS EO-N, Cat ECF-1 / Liaz 258-3

Descrierea produsului :
Performanță superioară, ulei de motor robust dezvoltat în conformitate cu cele mai recente norme privind consumul de ulei și emisiile de gaze de eșapament. Acesta îndeplinește toate cerințele actuale de calitate pentru uleiurile diesel și benzină europene, americane și japoneze. Este recomandat în special pentru motoarele diesel grele, dar poate fi aplicat și în cazul benzinei, motoarele GPL și Diesel ușoare, prin urmare, pot fi un ulei perfect pentru flota mixtă, de asemenea, prin intervale mai lungi de scurgere a uleiului. Acesta îndeplinește cele mai recente și stricte norme privind depunerile de pe coroana pistonului, canelura superioară a pistonului și restul pistoanelor. Datorită pachetului său premium de aditivi premium, stabilitatea sa la temperaturi ridicate la oxidare este superioară uleiurilor convenționale de motor convenționale disponibile pe piață. Uzura este limitată la minimum, chiar și în cele mai grave circumstanțe. Asigură o combustie mai curată și un control excelent al depozitelor de turbocompresoare.
Categorie: Uleiuri grele

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.