Categorii produse

ULEI MOTOR CAMIOANE RAVENOL EXPERT SHPD 10W40 208L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Ravenol
Cod produs : 1122105-208

3760 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR CAMIOANE RAVENOL EXPERT SHPD 10W40 208L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ravenol Expert SHPD 10W-40 este un ulei de motor cu curgere usoara (Ultra High Performance Diesel) destinat utilizarii in motoarele turboalimentate de capacitate mare, fie diesel sau pe benzina si supuse unui regim de exploatare sever .Lubrifiantul este recomandat in exploatarea parcurilor mixte. Uleiul de baza inalt rafinat, componentele sintetice si pachetul de aditivi garanteaza un interval extins de schimb in acelasi timp cu o protectie coroziva de exceptie si un consum redus de ulei si combustibil. Ravenol Expert SHPD 10W-40 are o fluiditate excelenta si un comportament extraordinar la temperaturi scazute. Mentinerea fluiditatii la temperature scazute asigura o protective la uzura in cazul pornirilor “la rece” sau in cazul exploatarii in sistemul cu porniri si opriri frecvente. Aditivii exclusivi pentru curatare asigura cea mai adecvata curatenie in motor chiar dupa parcurgerea unor distante scurte. Specificatii: ACEA E4/E7, A3/B4, Licenta: API CI-4/SL, API CI-4 beinhaltet: CH-4/CG-4/CF Testat si aprobat de catre: MB-Freigabe 228.3, MB-Freigabe 229.1, Cummins CES 20077, Cummins CES 20071,-72, -76, CES 20078, DEUTZ DQC III-10, MAN M 3275-1, Volvo VDS 3, YaMZ, MACK EOM-Plus, MACK EO-N, Renault VI RLD-2, MTU Typ 2, TEDOM 258-3 (61-0-0258), SCANIA LDF, Global DHD-1 VW 500 00, 505 00, Caterpillar TO-2, Allison C-4, Voith Retarder B, IVECO, DAF

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.