Categorii produse

ULEI MOTOR CASTROL EDGE PROFESSIONAL C1 5W30 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : cg530c1/1

47 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR CASTROL EDGE PROFESSIONAL C1 5W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Professional C1 5w30 face parte din cea mai avansate gama de uleiuri de motor de la Castrol. Tehnologia sa unica reduce frictiunea la contactul metal/metal la diferite viteze. Castrol EDGE Professional C1 5w30 este potrivit pentru a fi folosit in motoarele pe benzina sau diesel unde producatorul recomanda normele ACEA C1 5W-30 si Ford WSS-M2C934-B.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.