Categorii produse

ULEI MOTOR CASTROL EDGE PROFESSIONAL TITANIUM FST LONGLIFE 04 5W30 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : 155f20

38 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR CASTROL EDGE PROFESSIONAL TITANIUM FST LONGLIFE 04 5W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

CASTROL EDGE Professional Titanium FST LongLife 04 - 5W30 ofera increderea necesara pentru a cere performanta maxima tehnologiilor de ultima ora, motoarelor de inalte generatii, care lucreaza sub tolerante mai stricte, care necesita un nivel scazut al vascozitatii si uleiuri mai puternice pentru intervalele variabile de schimb ale acestuia.
Avantaje:
  • Ajuta la sustinerea protectiei maxime intr-o varietate de conditii de condus, turatii si temperaturi
  • Ajuta la maximizarea performantei pe termen scurt si pe termen lung a motorului
  • Imbunatateste eficienta motorului, clasificata independent
  • Tehnologie pentru intervale de schimb prelungite pentru autovehicule cu interval de service variabil
Specificatii:
  • SAE 5W-30
  • ACEA A3/B3/B4/C3
  • BMW LL-04

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.