Categorii produse

ULEI MOTOR CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : 24015

41 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W-40- 1L
Grupa constructiva: ulei de motor; Grupa montaj: Produse chimice; ACEA A3/B3/B4;
VW 505.01/ 505.00/ 502.00; Ford WSS-M2C917-A; API SL/CF; ACEA A3/B3/B4.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.