Categorii produse

ULEI MOTOR CASTROL MAGNATEC A3/B4 5W40 4L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Castrol
Cod produs : 1529ad

131 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR CASTROL MAGNATEC A3/B4 5W40 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Castrol Magnatec 5W-40 A3/B4 este potrivit pentru motoarele pe benzină și motoarele diesel unde producătorul recomandă un ulei cu specificația ACEA A3/B4, API SN/CF sau specificație anterioară 5W-40.
Castrol Magnatec 5W-40 A3/B4 este aprobat de către o gamă variată de producători, verificați secțiunea de specificații și manualul mașinii.

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • ACEA A3/B3, A3/B4
  • API SN/CF
  • BMW Longlife-01
  • MB-Approval 226.5/ 229.3
  • Renault RN 0700 / RN 0710
  • VW 502 00 / 505 00

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.