Categorii produse

ULEI MOTOR DACIA OIL PLUS DIESEL 10W40 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Dacia
Cod produs : 6001999709

19 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR DACIA OIL PLUS DIESEL 10W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei motor ORIGINAL Dacia Oil Plus Diesel 10W40 , ACEEA A3/B4, API CF ambalaj 1 litru, reper 6001999709.

Uleiul este compatibil pentru motoarele diesel.

Recomandat sa fie inlocuit la intervale de 10000 de km.

Specificatii tehnice:

Compatibilitate - Diesel

Vascozitate: 10W40

Capacitate (l): 1

Tip ulei: Semi-sintetic

Norme ACEA: A3/B4

Norme API: CF

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.