Categorii produse

ULEI MOTOR DRIVEMAX ADVANCE 5W40 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Drivemax
Cod produs : driv adv 5w40 1l

23 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR DRIVEMAX ADVANCE 5W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Drivemax Advance 5W-40
Specificatii: ACEA A3/B4, API SN/CF, JASO M2

Recomandat a fi utilizat in motoarele care necesita normele: MB 229.3, VW-Norm 502 00 / 505 00, MB 226.5
BMW Longlife-01, Porsche A40, Renault RN 0700 / 0710, opel GM-LL-B-025, PSA B71 2296
Ulei de motor semi-sintetic de inalta performanta destinat motoarelor pe benzina/motorina.Recomandat pentru
toate motoarele dotate cu turbocompresor si injectie directa. Utilizabil in orice

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.