Categorii produse

ULEI MOTOR DRIVEMAX SUPREME LL 5W30 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Drivemax
Cod produs : DRIV SP 5W30 LL 1L

32 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR DRIVEMAX SUPREME LL 5W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Drivemax Supreme LL 5W30
Specificatii: ACEA C3
Recomandat a fi utilizat in motoarele care necesita normele: VW-Norm 504 00/507 00, BMW Longlife-04, MB 229.51

Ulei de motor HC sintetic de inalta performanta destinat pentru otoarele moderne dotate cu tehnologie
de ultima generatie.
Recomandat special pentru motoarele Mercedes, BMW, grupul VAG, dotate cu sisteme de tratare a gazelor de esapament
(DPF, CAT)
Prelungeste durata de viata a sistemelor de tratare a gazelor de esapament si le imbunatateste performanta

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.