Categorii produse

ULEI MOTOR DRIVEMAX SUPREME PD-GMDX2 5W30 4L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Drivemax
Cod produs : DRIV SP 5W30 4L

84 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR DRIVEMAX SUPREME PD-GMDX2 5W30 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Drivemax Supreme PD-GMDX2 5W30
Specificatii: ACEA C3, API SN/CF

Recomandat a fi utilizat in motoarele care necesita normele: Mercedes 229.31/229.51/229.52, BMW Longlife-04,
Opel GM Dexos 2, Fiat 9.55535-S2, VW-Norm 502 00/ 505 00/ 505 01, Ford WSS M2C 917-A
Ulei de motor HC sintetic de inalta performanta destinat pentru otoarele moderne dotate cau sau fara sisteme
de tratare a gazelor de esapament.Dezvoltat special pentru motoarele diesel dotate cu filtru de particule.
Compatibil si cu motoare pe benzina dotate cu convertizoare catalitice.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.