Categorii produse

ULEI MOTOR DYNAMAX P C-TURBO PLUS 15W40 20L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Dynamax
Cod produs : DMAX 15W40 20L

260 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR DYNAMAX P C-TURBO PLUS 15W40 20L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Dynamax Benzin Plus este un ulei de motor semisintetic de înaltă performanţă pentru autoturisme, formulat din cea mai nouă tehnologie de aditivi şi din baze sintetice şi minerale atent selecţionate. Are o foarte bună stabilitate termo oxidativă, prevenind efectiv formarea nămolului şi a depunerilor, prelunging viaţa motorului.  Dynamax Benzin Plus furnizează economie mai bună de combustibil şi permite intervale de schimb prelungite, reducând costurile întreţinerii. Fluiditatea excelentă la temperaturi joase facilitează pornirea la rece a motorului şi asigură efectiv protecţie contra uzurii la temperaturi joase.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.