Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS DIESEL GRAND LA 10W40 20L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.hdla10w40/20

445 Lei (TVA inclus)

Produs nu se mai afla pe stoc.

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS DIESEL GRAND LA 10W40 20L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Avansată, nouă generație de ulei pentru motoarele grele pentru camioane și autobuze Euro4 & Euro5.
Nivelul de performanță: API CI-4, ACEA E6-08, E7-08, Mercedes Benz, B 228.51, MAN M3477, M3271-1, MTU 3.1, Volvo VDS-3, Renault RXD, VI RLD-2 EO-N *, Cummins CES 20076/77, Camion DAF, Deutz DQC III-10 LA

Descrierea produsului :
Avansat, de generație nouă, uleiul de motor diesel de mare capacitate pentru motoarele grele, bazat pe tehnologia Low SAPS, pentru a proteja sistemele de post-tratare a gazelor de eșapament. Special conceput pentru lubrifierea celor mai noi generații de motoare EURO 4 și EURO 5 în toate condițiile de funcționare. Performanță excelentă în motoarele diesel europene de mare viteză și este potrivită în special pentru motoarele Daimler Chrysler și MAN Euro IV. Potrivit pentru utilizarea în autobuze și camioane echipate cu motoare care necesită uleiuri TBN relativ mari pentru a controla în mod adecvat depozitele și uzura (adică motoarele MB, MAN și Volvo). Recomandat pentru motoarele europene, americane și japoneze. Oferă o curățenie excepțională a pistonului, o durată de viață extinsă a motorului și economii de combustibil.
Categorie: Uleiuri grele
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.