Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM 10W40 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.p10w40/1

21 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM 10W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei de motor performant, amestecat din uleiuri de bază sintetice și aditivi optimizați pentru o gamă largă de mașini europene mai vechi.
Nivelul de performanță: API SL / CF, ACEA A3 / B3 / B4, VW 500.00 / 505.00, Mercedes Benz MB 229.1, Porsche, BMW Special Oil
 
Descrierea produsului :
Ulei de motor sintetic pentru motoare pe benzină și diesel. Asigură un film excelent de lubrifiere la temperaturi ridicate. Cu proprietățile excelente de detergent / dispersant, acest ulei asigură un motor curat și fiabil. Datorită formulării unice este garantată o evaporare scăzută în condiții de funcționare severă. Oferă o protecție optimă împotriva uzurii și are caracteristici anticorozive și anti-spumă puternice, precum și o rezistență ridicată la oxidare
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Semi-sintetice

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.