Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER 5W30 4L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.ph5w30/4

114 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER 5W30 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei de motor complet sintetic pentru protecția împotriva emisiilor în automobilele japoneze și europene.
Nivelul de performanță: API SN / SM / CF, ACEA C3 (12) A3 / B3 / B4 (08), VW 505 00/505 01/502 00, Mercedes Benz MB 229.51 & 229.31, BMW LongLife 04, GM Dexos 2
 
Descrierea produsului :
Ulei de înaltă performanță, modern și complet sintetic pentru motoare pe benzină, GPL și Diesel. Acesta garantează o lubrifiere rapidă și stabilă la pornirea la rece și o stabilitate termică ridicată într-un domeniu larg de temperatură. Acest ulei de motorină SAPS de nouă generație acoperă motoarele europene și japoneze pentru autoturisme și asigură o protecție extrem de ridicată pe intervale lungi de scurgere, combustie mai curată, economie de combustibil sporită, consum redus de ulei și niveluri scăzute de emisii. Este recomandat în special pentru autoturismele Euro-IV de la Mercedes-Benz și BMW cu filtre de funingine pentru a împiedica blocarea filtrelor. Întărește acțiunea filtrului de particule diesel și prelungește durata de viață a acestuia, evitând orbirea timpurie.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.