Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER 5W40 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.ph5w40/1

34 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER 5W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Performanta maxima, ulei de motor complet sintetic pentru motoarele pe benzina, GPL si diesel, precum si pentru motoarele cu injectie directa.
Nivelul de performanta: API SN / SM / CF, ACEA C3 (12) A3 / B3 / B4 (08), VW 502 00/505 00/505 01, Mercedes Benz MB 229.51 si 229.31, BMW LongLife 04, GM Dexos 2, Renault RN0700, RN0710, Ford WSS-M2C917A
 
Descrierea produsului :
 
Performanta superioara, ulei de motor complet sintetic pentru motoare pe benzina, GPL si diesel usor. Garanteaza o lubrifiere rapida si stabila, o stabilitate termica ridicata. Ulei de generare UPS de mare capacitate redus, care ofera o protectie extrem de ridicata pe intervale de scurgere prelungite. Dezvoltat pentru motoarele VAG Group (Volkswagen, Audi, Seat si Skoda), potrivite pentru motoare diesel VW cu tehnologie cu duze de evacuare cu pompa directa (PDi / Tdi cu rosu D si rosu i). Intareste actiunea filtrului de particule diesel si prelungeste durata de viata a acestuia, evitand orbirea timpurie.
 
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.