Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER 5W40 4L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.ph5w40/4

118 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER 5W40 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Performanță maximă, ulei de motor complet sintetic pentru motoarele pe benzină, GPL și diesel, precum și pentru motoarele cu injecție directă.
Nivelul de performanță: API SN / SM / CF, ACEA C3 (12) A3 / B3 / B4 (08), VW 502 00/505 00/505 01, Mercedes Benz MB 229.51 și 229.31, BMW LongLife 04, GM Dexos 2, Renault RN0700, RN0710, Ford WSS-M2C917A
 
Descrierea produsului :
 
Performanță superioară, ulei de motor complet sintetic pentru motoare pe benzină, GPL și diesel ușor. Garantează o lubrifiere rapidă și stabilă, o stabilitate termică ridicată. Ulei de generare UPS de mare capacitate redus, care oferă o protecție extrem de ridicată pe intervale de scurgere prelungite. Dezvoltat pentru motoarele VAG Group (Volkswagen, Audi, Seat și Skoda), potrivite pentru motoare diesel VW cu tehnologie cu duze de evacuare cu pompă directă (PDi / Tdi cu roșu D și roșu i). Întărește acțiunea filtrului de particule diesel și prelungește durata de viață a acestuia, evitând orbirea timpurie.
 
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.