Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER MULTI 5W30 4L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.phm5w30/4

104 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER MULTI 5W30 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Proiectat pentru o gamă largă de autoturisme europene, japoneze și coreene pentru motoare pe benzină și autovehicule diesel fără DPF.
Nivel de performanță: ACEA A5 / B5 (08), RENAULT RN0700
 
Descrierea produsului :
Ulei de motor premium de înaltă performanță, de înaltă performanță, conceput pentru a oferi performanțe de economie de combustibil pentru motoarele de gamă largă. Oferă o protecție sporită la o gamă largă de temperaturi și în toate condițiile de condus pentru motoare de orice vârstă. Acesta este conceput pentru a menține motoarele în cea mai bună stare de funcționare datorită protecției excelente la uzură, performanțelor de curățare și caracteristicilor generale de lubrifiere. Depășește standardele din industrie față de uleiurile convenționale. Deoarece gradul de vâscozitate 5W30 este unul dintre cele mai frecvente și recomandate pentru vehiculele europene, coreene și americane, acest ulei a fost proiectat pentru a oferi performanțe ridicate și protecția motorului pentru o gamă largă de vehicule de pe piață. Caracteristicile de frecare îmbunătățite ale acestui ulei contribuie la îmbunătățirea consumului de combustibil. Proiectat special pentru autovehicule europene, coreene și japoneze cu motoare pe benzină și motoare diesel fără DPF.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.