Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER R1 5W30 4L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.ph5w30r1/4

107 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER R1 5W30 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei de motor complet sintetic, conceput pentru motoarele moderne de la Renault care necesită un SAPS cu un nivel scăzut de viscozitate HTHS.
Nivel de performanță: ACEA C4 (10), RENAULT RN0720, Mercedes Benz MB 226.51
 
Descrierea produsului :
Acest ulei de motor complet sintetic, de înaltă performanță, este proiectat special pentru majoritatea motoarelor moderne de la Renault și a altor vehicule care necesită un SAPS cu un nivel scăzut de vâscozitate HTHS. Acest ulei a fost creat pentru a proteja durata maximă de viață și pentru a asigura o eficiență maximă a sistemelor de reducere a emisiilor de gaze utilizate atât la autovehiculele pe benzină, cât și la cele diesel. Acesta este un ulei foarte stabil, destinat utilizării ca ulei compatibil cu catalizatorul, în vehicule cu Filtru de particule diesel și Catalizator cu trei căi în motoare de înaltă performanță pentru autoturisme și vehicule utilitare ușoare, care necesită uleiuri SAPS scăzute. De asemenea, asigură o durabilitate excepțională a motorului și permite intervalele extra lungi de scurgere a uleiului recomandate de Renault datorită rezistenței excepționale la oxidare.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.