Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER S 5W30 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.phs5w30/1

33 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM HYPER S 5W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Uleiul de motor de înaltă performanță recomandat pentru motoarele moderne din mașinile japoneze care necesită specificația ACEA C2.
Nivelul de performanță: API SN / SM / CF, ACEA C2 (10), A1 / B1 (10), A5 / B5(10)
 
Descrierea produsului :
Ulei de motor de înaltă performanță complet sintetic, produs din uleiuri de bază de înaltă calitate și aditivi de performanță special conceput special pentru motoarele pe benzină și diesel, echipate cu cele mai recente sisteme de control al emisiilor de gaze și cu sau fără convertizor catalitic, și sisteme de injecție directă. Acest ulei garantează o eficiență sporită a consumului de combustibil și o performanță excelentă în uzura și controlul nămolurilor.
Oferă lubrifiere stabilă și stabilitate termică ridicată într-o gamă largă de temperaturi. Această tehnologie de ulei mediu SAPS oferă o curățenie excelentă a motorului, având ca rezultat creșterea performanțelor și a protecției motorului chiar și în condiții de conducere extreme și la temperaturi ridicate. Proiectat pentru tehnologii moderne de la Toyota, Honda și alte producători de echipamente originale japoneze, europene și americane care necesită uleiuri standard ACEA C2.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.