Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM PLUS 10W30 1L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.pp10w30/1

29 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM PLUS 10W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei de motor performant cu economie de combustibil excelentă; special conceput pentru automobile japoneze și coreene mai vechi.
Nivel de performanță: API SM / CF
 
Descrierea produsului :
Ulei de motor performant cu o economie de combustibil excelentă; special conceput pentru automobile japoneze și coreene mai vechi. Utilizează formula originală japoneză de ulei universal pentru a îndeplini standardele avansate de eficiență și emisii de combustibil. Această tehnologie inovatoare de lubrifiere asigură o protecție sporită a motorului la funcționarea cu motor cu temperatură ridicată și joasă. Nivelul ridicat de detergență și dispersare minimizează formarea de nămoluri care conduc la motoarele curate. O mare oxidare precum și stabilitatea termică a acestui ulei asigură că sigiliile importante ale motorului rămân moi și pliabile pentru a minimiza scurgerile de ulei. Recomandat pentru toate motoarele mai vechi mașini japoneze și vehicule utilitare ușoare.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Semi-sintetice

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.