Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM ULTRA 0W20 4L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.pu0w20/4

120 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM ULTRA 0W20 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Emisii scăzute ecologice, emisii reduse de combustibil, consum de combustibil pe benzină Motor Oil satisface cerințele de performanță ale fabricilor de motoare moderne de la producătorii japonezi
Nivel de performanță: API SN, ILSAC GF-5
 
Descrierea produsului :
Ultra-avansat ulei de motor cu vâscozitate scăzută care a fost proiectat pentru motoarele moderne japoneze pe benzină pentru emisii scăzute și protecția mediului natural prin economie de combustibil optimă. Această nouă generație de produs emblematic al ENEOS, amestecată cu aditivi excepționali de performanță, reducând frecarea organică a molibdenului, reduce la minimum fricțiunea motorului la temperaturi scăzute, are o stabilitate ridicată la temperatură ridicată, o volatilitate mai redusă și o vâscozitate scăzută de 0W-20. Recomandat pentru toate automobilele japoneze și vehiculele cu emisii reduse cu motoare pe benzină fără turbocompresor. Proiectat special pentru motoarele hibride. Uleiurile de bază sintetice de înaltă performanță și amestecul optimizat de aditivi oferă stabilitate termică și oxidare mult mai bună decât uleiul obișnuit de motor, asigură formarea peliculei lubrifiate pe suprafețe metalice chiar și în condiții de lubrifiere la limită, protejând motorul împotriva uzurii și ruperii.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.