Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM ULTRA 0W30 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.pu0w30/1

43 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM ULTRA 0W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Produsele de benzină și motorină pentru motoare diesel ecologice, care oferă o economie de combustibil extrem de bună. Acoperă cele mai recente specificații pentru uleiuri pentru motoarele diesel BMW și Merc.
Nivelul de performanță: ACEA C3 (12), Mercedes Benz MB 229.51, BMW LongLife 04
 
Descrierea produsului :
Ulei de motor avansat, complet sintetic, proiectat pentru performanțe de vârf ale motoarelor diesel japoneze moderne și motoarelor europene pe benzină și diesel. Conceput pentru a oferi o economie de combustibil sporită, o curățare excelentă a motorului și o protecție împotriva uzurii motorului la pornirea la rece. Tehnologia ENEOS depășește cerințele celor mai recente standarde industriale pentru protecția sistemelor cu emisii scăzute. Acest ulei garantează o lubrifiere rapidă și stabilă și stabilitate termică excelentă într-o gamă largă de temperaturi și în toate condițiile de conducere și în timpul intervalelor de scurgere prelungite. Acesta este cel mai scăzut UPS de ulei care acoperă cele mai recente benzină și motoare diesel de la Mercedes-Benz și BMW. Acest ulei contribuie la creșterea eficienței motorului, reducând în același timp emisiile dăunătoare dăunătoare, asigură o rezistență excepțională a motorului și permite intervalele extraordinare de scurgere a uleiului. Aceasta întărește acțiunea filtrului de particule diesel. Oferă de asemenea o protecție de neegalat la pornirea la rece a motorului, chiar și în cele mai scăzute condiții de mediu. Formularea cu viscozitate scăzută garantează o lubrifiere superioară, de lungă durată și curățenia motorului în toate stilurile și condițiile de conducere
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.