Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM ULTRA 0W30 4L

Din totalul de review-uri (1)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.pu0w30/4

155 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM ULTRA 0W30 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Produsele de benzina si motorina pentru motoare diesel ecologice, care ofera o economie de combustibil extrem de buna. Acopera cele mai recente specificatii pentru uleiuri pentru motoarele diesel BMW si Merc.
Nivelul de performanta: ACEA C3 (12), Mercedes Benz MB 229.51, BMW LongLife 04
 
Descrierea produsului :
Ulei de motor avansat, complet sintetic, proiectat pentru performante de varf ale motoarelor diesel japoneze moderne si motoarelor europene pe benzina si diesel. Conceput pentru a oferi o economie de combustibil sporita, o curatare excelenta a motorului si o protectie impotriva uzurii motorului la pornirea la rece. Tehnologia ENEOS depaseste cerintele celor mai recente standarde industriale pentru protectia sistemelor cu emisii scazute. Acest ulei garanteaza o lubrifiere rapida si stabila si stabilitate termica excelenta intr-o gama larga de temperaturi si in toate conditiile de conducere si in timpul intervalelor de scurgere prelungite. Acesta este cel mai scazut UPS de ulei care acopera cele mai recente benzina si motoare diesel de la Mercedes-Benz si BMW. Acest ulei contribuie la cresterea eficientei motorului, reducand in acelasi timp emisiile daunatoare daunatoare, asigura o rezistenta exceptionala a motorului si permite intervalele extraordinare de scurgere a uleiului. Aceasta intareste actiunea filtrului de particule diesel. Ofera de asemenea o protectie de neegalat la pornirea la rece a motorului, chiar si in cele mai scazute conditii de mediu. Formularea cu viscozitate scazuta garanteaza o lubrifiere superioara, de lunga durata si curatenia motorului in toate stilurile si conditiile de conducere
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.