Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM ULTRA 5W30 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.pu5w30/1

35 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS PREMIUM ULTRA 5W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ulei ultra de motor complet sintetic pentru motoare pe benzină și diesel pentru Volkswagen Audi Group.
Nivelul de performanță: ACEA C3 (12), VW 504 00/507 00, Mercedes Benz MB 229.51, BMW LongLife 04, Porsche C30.
 
Descrierea produsului :
Ulei ultra de motor complet sintetic pentru motoare pe benzină și diesel de la Volkswagen Audi Group, care necesită specificațiile Long-Life 504 00/507 00 dezvoltate pentru noile motoare Volkswagen fără un regim prestabilit de intervale de service, care utilizează sistemul WiV pentru a solicita service în funcție de stilul de conducere și condițiile în care vehiculul este utilizat. Acest ulei este un ulei cu un grad maxim de sinteză, cu o rezistență crescută la îmbătrânire la temperaturi ridicate. Este proiectat să funcționeze cu cele mai recente sisteme de control al emisiilor și dispozitive de post-tratare a gazelor de eșapament, cum ar fi filtrele de particule diesel (DPF).
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.