Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS SUSTINA 0W50 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.su0w50/1

63 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS SUSTINA 0W50 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ultimate performanță "Pro-Racing" și cel mai avansat ulei ENEOS pentru performanțe maxime proiectate, economie de combustibil și curățenie a motorului.
Nivel de performanță: API SN.

Descrierea produsului :
Performanță maximă, complet sintetică, Ulei de motor ultra-larg. Am dezvoltat clasa "Pro-racing" cu tehnologia cu greutate nulă și utilizând tehnologia W BASE și ZP proprie JXTG Nippon Oil & Energy pentru a menține o vâscozitate extrem de stabilă a uleiului pe o gamă largă de temperaturi. Această tehnologie permite SUSTINA să rămână foarte fluidă la temperaturi scăzute, reducând rezistența internă a motorului și îmbunătățind consumul de combustibil până la 2%. Acest ulei este recomandat în special pentru autoturismele sportive cu deplasare mare a motorului și autoturisme cu turație ridicată, conduse pentru perioade lungi la temperaturi și viteze ridicate , mașinile de înaltă performanță au nevoie de rezistență termică remarcabilă și stabilitate de oxidare esențială pentru protejarea rotoarelor turbo, ceea ce face ca acest ulei să fie alegerea ideală.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.