Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS SUSTINA 0W50 4L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.su0w50/4

249 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS SUSTINA 0W50 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Ultimate performanta 'Pro-Racing' si cel mai avansat ulei ENEOS pentru performante maxime proiectate, economie de combustibil si curatenie a motorului.
Nivel de performanta: API SN.

Descrierea produsului :
Performanta maxima, complet sintetica, Ulei de motor ultra-larg. Am dezvoltat clasa "Pro-racing" cu tehnologia cu greutate nula si utilizand tehnologia W BASE si ZP proprie JXTG Nippon Oil & Energy pentru a mentine o vascozitate extrem de stabila a uleiului pe o gama larga de temperaturi. Aceasta tehnologie permite SUSTINA sa ramana foarte fluida la temperaturi scazute, reducand rezistenta interna a motorului si imbunatatind consumul de combustibil pana la 2%. Acest ulei este recomandat in special pentru autoturismele sportive cu deplasare mare a motorului si autoturisme cu turatie ridicata, conduse pentru perioade lungi la temperaturi si viteze ridicate , masinile de inalta performanta au nevoie de rezistenta termica remarcabila si stabilitate de oxidare esentiala pentru protejarea rotoarelor turbo, ceea ce face ca acest ulei sa fie alegerea ideala.
Categorie: Ulei de motor
Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.