Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS SUSTINA 5W30 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.su5w30/1

50 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS SUSTINA 5W30 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Performanță maximă și cel mai avansat ulei ENEOS pentru o performanță sporită a economiei de combustibil în majoritatea motoarelor de la producătorii japonezi și europeni. 
Nivel de performanță: API SN, 0ACEA C3. 

Descrierea produsului : 
Performanță maximă, Ulei de motor complet sintetic, dezvoltat folosind tehnologia W BASE și ZP JXTG Nippon Oil & Energy pentru a menține o vâscozitate foarte stabilă a uleiului pe o gamă largă de temperaturi. Această tehnologie permite SUSTINA să rămână foarte fluidă în timpul pornirea la rece, reducând uzura componentelor motorului și îmbunătățind consumul de combustibil până la 2% în comparație cu uleiurile de conservare a carburantului de aceeași vâscozitate. Datorită caracteristicilor aditivului ZP care reduce formarea acidului sulfuric, SUSTINA păstrează motorul curat și funcționează mai mult. Formula special concepută pentru a satisface cele mai recente specificații pentru îmbunătățirea performanțelor uleiului de motor și economie de combustibil sporită și pentru creșterea durabilității sistemului de emisii. 
Categorie: Ulei de motor 
​Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.