Categorii produse

ULEI MOTOR ENEOS SUSTINA 5W30 4L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Eneos
Cod produs : e.su5w30/4

197 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR ENEOS SUSTINA 5W30 4L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

Performanta maxima si cel mai avansat ulei ENEOS pentru o performanta sporita a economiei de combustibil in majoritatea motoarelor de la producatorii japonezi si europeni. 
Nivel de performanta: API SN, 0ACEA C3. 

Descrierea produsului : 
Performanta maxima, Ulei de motor complet sintetic, dezvoltat folosind tehnologia W BASE si ZP JXTG Nippon Oil & Energy pentru a mentine o vascozitate foarte stabila a uleiului pe o gama larga de temperaturi. Aceasta tehnologie permite SUSTINA sa ramana foarte fluida in timpul pornirea la rece, reducand uzura componentelor motorului si imbunatatind consumul de combustibil pana la 2% in comparatie cu uleiurile de conservare a carburantului de aceeasi vascozitate. Datorita caracteristicilor aditivului ZP care reduce formarea acidului sulfuric, SUSTINA pastreaza motorul curat si functioneaza mai mult. Formula special conceputa pentru a satisface cele mai recente specificatii pentru imbunatatirea performantelor uleiului de motor si economie de combustibil sporita si pentru cresterea durabilitatii sistemului de emisii. 
Categorie: Ulei de motor 
​Subcategorie: Complet sintetic

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.