Categorii produse

ULEI MOTOR KROSS 4T 10W40 1L

Din totalul de review-uri (2)
Distribuitor : Kross
Cod produs : k-t-140326-001

26 Lei (TVA inclus)

Dupa ce comandati ULEI MOTOR KROSS 4T 10W40 1L veti fi contactat de un reprezentant de vanzari Auto Atu pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea pieselor auto comandate.

4T – 10W40 este un ulei multigrad, care are la bază un ulei de hidrocracare. Utilizarea acestor uleiuri de bază, special alese pentru a obţine o formulă de calitate, asigură o fluiditate ridicată la temperaturi joase, ceea ce face pornirea mai uşoară şi de asemenea realizează o circulație adecvată.

AVANTAJE:

KROSS 4T – 10W40 asigură o protecție excelentă a motorului, a cutiilor de viteze și ambreiajelor umede utilizate în motocicletele în 4 timpi și asigură cea mai mare fiabilitate posibilă, chiar și în condiții de funcționare mai severe.

APLICAŢII:
4T – 10W40 este recomandat pentru o gamă largă de motociclete cu motor în 4 timpi. 4T – 10W40 depășește specificațiile API SL și JASO MA 2, precum și cerințe multor producători de motociclete în 4 timpi la nivel mondial.

MODIFICARI ALE PRETURILOR !

Preturile afisate pe site sunt ORIENTATIVE, valabile in limita stocului real al furnizorului si devin FINALE numai in momentul in care vor fi comunicate clientului de catre consilierii AUTO ATU, dupa verificarea potrivirii pieselor solicitate pe autoturism, conform seriei de sasiu furnizata de client !

ATENTIE !

La anumite produse ce sunt incluse in programe de reciclare ale producatorilor, cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, compresoare A/C, etrieri frana, casete de directive, turbocompresoare, etc, pentru a beneficia de pretul redus afisat pe site, se poate solicita predarea la schimb a piesei vechi de pe masina, sau se va percepe suplimentar o taxa pentru piesa veche. Piesele vechi la schimb se vor returna curatate de mizeria provenita din exploatare, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea piesei noi. Taxa de piesa veche va fi comunicata in fiecare caz in parte de catre consilierii nostri, inainte de confirmarea comenzii.